ActAssist BV
Asselsestraat 318
7312DE - Apeldoorn

Over ActAssist

Actuariële waardering van personeelsbeloningen is het werkterrein van ActAssist. Die dienst wordt uitgevoerd in een direct contact met ondernemingen of met de (pensioen-)adviseur.

Dit geldt vooral als de adviseur niet de specifieke kennis heeft van de internationale verslaggevingsregels zoals IAS19R of ASC-715. ActAssist kan dan hulp bieden met deze aanvullende dienst, terwijl het traject van pensioenadvies en begeleiding bij de pensioenadviseur blijft.

ActAssist is een kleine onderneming. Dat vertaalt zich in daadkracht, snelheid, efficiëntie en tarieven die over het algemeen 25% lager zijn dan bij andere actuariële bureaus.

De werkzaamheden worden verricht op fee-basis, waarbij vooraf een begroting wordt gemaakt. Of als dat gewenst is met een vooraf afgesproken vaste prijs.

ActAssist is volledig zelfstandig en heeft geen binding met andere actuariële bureaus of ondernemingen.

Rob Quint - eigenaar ActAssist

ActAssist is in 2000 opgericht door Rob Quint, die als Actuarieel Analist brede ervaring heeft opgedaan op het gebied van waardering van employee benefits tijdens langjarige dienstverbanden bij grote internationale actuariële bureaus.